Първият Цирков Център отваря врати!

Първият цирков Център в България отваря врати в страната! Очаквайте скоро!

Нов цирк е нещо, което се случва за първи път в България и е наистина вълнуващо да видим съсздаването на една такава циркова трупа от млади и ентусиазирани артисти.

Залата на “Нов цирк” е единствена по рода си и е оборудвана с всичко необходимо, за да се забърка магията на цирковото изкуство.
Артистите в “Нов Цирк” са с много професионален опит зад граница и с безкрайни възможности.

Винаги е прекрасно да видим, че млади хора се връщат в България и избират да останат тук, за да предадт своя професионален опит.
Още с влизането в залата се усеща цялата любов и ентусиазъм на екипа.

Атмосферата, която цари в залата дава усещане за нещо между работна среда, дом и място за забавление.

Преживяването да си част от “Нов цирк” може да донесе не само нови умения в цирковото изкуство, но и много нови запознанства и приятелства, защото хората, които са се събрали тук са от най- добрата порода на мили усмихнати весели хора, с които лесно се работи.

В тези смутни времена “Нов цирк” е едно място, което наистина носи капчица надежда. Освен, че можем да научим да правим всичко свързано с цирково изкуство, от въздушна акробатика, пой, стаф, жонглиране и дори светещи обръчи, ще станем част от зараждането на нещо ново и голямо. И ако до скоро в България не се говореше за съвременен цирк, сега е време да се заговори…

Сподели тази статия?

Сподели
Сподели
Сподели
Сподели

Остави коментар