Циркова академия от Друго измерение

Създаване на следващото поколение творци

Как се роди идеята?

Луиза продължава да обикаля и обменя добри практики с различни центрове за съвременни циркови, танцови и театрални изкуства. След което се завръща в България и създава цирковата концепция и план за развитие на млад и малък фестивал с фотографска насоченост – “Мини Арт Фест”. Превръща се във фестивал за циркови представления на нестандартни градски пространства. Идеята веднага набира популярност и партньори, както и финансовата подкрепа на Дирекция Култура на Столична община. 4 години Луиза Душкова е Главен Селектор на чуждестранни артисти и организатор на “Мини Арт Фест”.

Защо АКАДЕМИЯ?

Поради липсата на млади български кадри, които да се превърнат в следващото поколение творци, екипът на цирка започва да насочва вниманието си към създаване на Циркова Академия. Още през 2018 година “Циркова Академия за малки и големи” в гр. София се радва на голяма популярност и интерес, като повечето от класовете са уникални и невиждани досега на културния подиум в страната.

ДИСЦИПЛИНИ

УРОЦИ ЗА вдъхновяващи
БЪДЕЩИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Обучение, подходящ както за тези, които мечтаят да влязат в света на забавленията, така и за тези, които обичат да продължат да учат, учат и експериментират.

Ако не търпи отлагане или сте нетърпеливи да изготвим концепцията ви, свържете се с нас!  С радост ще ви обърнем специално внимание.

Последвай Ни

София, ул. Крум Попов 56-58 | +359878 79 86 13

© Copyright NovCirk 2022 | Make with ♥ by Netinsky

Жонглиране

Развива координацията, синхронизира лявото и дясното полукълбо и повишава капацитета на бялото мозъчно вещество.

В класовете по жонглиране се учим и предизвикваме себе си и тялото си да използва двете си половини по равно и със една и съща успеваемост. Учените са доказали, че жонглирането повишава капацитета на мозъка с 15 % и подобрява процесите му трайно. Спомага образуването на нови връзки и няма друга подобна активност която, да подобрява с такава успеваемост рефлексът поглед действие. Чудесно средство да потренирате мозъкът си, да се развеселите и да потренирате тялото си. Един час жонглиране се равнява на един час тичане спрямо разхода на калории.

Play Video

Пой, Стаф , Ветрила

Play Video

Клоунада

Разтоварва стреса, развива актьорското ни майсторство

Клоунадата е клас в който работим с емоционалните си състояния, актьорската си игра, но най-вече се учим да бъдем себе си и да намерим и контролираме съзнателно детето в себе си.

Play Video
Play Video

Спортна циркова Академия 7+

координацията & синхронизация!

Дисциплина, която изисква много концентрация, координация и разбиране на техниката, за да не трябва неимоверна сила, за да се задържите на ръце

Play Video

Въздушен Обръч

Повишава общия тонус, разтоварва психическия стрес!

Класовете по въздушен обръч са разделени както за малки така и за големи абсолютно начинаещи, но с желание да експериментират и усвояват нови умения.Play Video

Въздушна акробатика воали

Увеличава сила и издръжливост, развива координацията

В класовете по въздушна акробатика се учим на Воали, естествено преминаваме и през упражнени на трапец и ленти за да намерим своят инструмент. Също така са разделени както за малки така и за големи абсолютно начинаещи, но с желание да експериментират и усвояват нови умения. Също така практикуваме свободното говорене на английски език.