Онлайн ! Жонглиране с Луиза

Онлай тренировка с времетраене 50 мин през платформата Zoom!
Здравейте и добре дошли! Ние сме Цирков Център “Нов Цирк” – първото по рода си пространство в България за преподаване и демонстрация на циркови дисциплини.🥳
🤹‍♀️Започваме с онлайн тренировки по ЖОНГЛИРАНЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ.
За какво помага ЖОНГЛИРАНЕТО? 🤔
Жонглирането е сложен физически и умствен процес, при който развиваме потенциала на сиво и бяло мозъчно вещество. Доказано е, че повишава коефициента за бързина в реакцията, способността за координация и концентрация. Увеличава плътността на мозъчното вещество.
Чрез сложен процес на картина-действие спомага за синхронизиране на двете полукълба, и само след 3 месеца жонглиране имаме дългосрочно подобрение на физическите, но и умствени способности. Специалисти от университета в Харвард смятат, че жонглирането служи като рехабилитация при хора с черепно-мозъчни травми.
Жонглирането повишава IQ-то ни🤓
Изследователи от университета в Хамбург подложил 20 възрастни на едномесечно интензивно обучение по жонглиране. Открили увеличение на сивото вещество в мозъка още седем дни след началото на обучението.
Жонглирането влияе благоприятно на мозъка🙀
Жонглирането засилва развитието на мозъка. Изследванията показват, че ученето на жонглиране ускорява растежа на невронните връзки. Те са свързани с паметта, фокусирането, движението и зрението. Благотворните промени продължават дори след седмици без практика.
🤹‍♀️Жонглирането добра тренировка ли е?🤹‍♂️
Много хора питат „Жонглирането тренировка ли е?“ Определено ДА! Жонглирането изгаря 280 калории на час, приблизително също като с ходенето! Жонглирането тонизира горната част на тялото ви поради постоянното движение на ръцете. Ще упражнявате ръцете си, точно както ходенето тренира краката.
ПРЕПОДАВАТЕЛ: Луиза Душкова
ЗАПЛАЩАНЕ 💳
Влез в своето мобилно / онлайн банкиране и преведи сумата от 5 лв. на банковата ни сметка:
BG73UNCR70001522664404
Уникредит булбанк
ЦИРК ДЕ ЛА ЛЮЛИН ЕООД
След като си готов с плащането – пиши ни във Facebook страницата Нов цирк.

Date

Feb 18 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 7:50 pm

Cost

7.00лв.

Location

Нов Цирк
Крум Попов 59
Website
https://www.novcirk.com

Organizer

Цирков Център
Phone
+359878798613
Email
novcirk@gmail.com
Website
https://www.novcirk.com
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *