Онлайн ! Контактно жонглиране с Луиза

Онлай тренировка с времетраене 50 мин през платформата Zoom!
Контактно жонглиране
За разлика от традиционното жонглиране, при което жонгльорът хвърля във въздуха топки и други предмети, контактното жонглиране включва манипулиране на една или повече топки върху ръцете и тялото, използвайки плавни движения.
Тази форма на развлечение и изкуство, известна също като динамична манипулация, сфера, въртене на кълбо и сферично балансиране, се основава на древни практики за боравене с топки от Ориента. Но докато нейните корени се простират хиляди години назад, практикуваната днес манипулация с топката има по-скорошен произход от 70-те и 80-те години. Тогава Майкъл Мошен, известен изпълнител на изкуството и жонгльор, излезе с основните идеи и стъпки зад контактното жонглиране, наблюдавано днес.
Как да започна контактно жонглиране?
Хубавото на контактното жонглиране е, че изпробването не е скъпо. Всичко, от което се нуждаете, са няколко топки. Всъщност само с една топка е по-добре да започнете.
Въпреки, че много професионалисти предпочитат акрилните топки, те са сред най-скъпите, които можете да получите. Те също са твърди и тежки, лесно се търкалят, но това означава, че като начинаещ ще ги изпускате повече. Така ще се наранят, а когато се надраскат губят магическия си ефект на супер прозрачна топка, която хипнотизира окото на зрителя. Затова е най-добре да започнете с тренировъчна топка. Уверете се, че каквото и да изберете, е твърдо и гладко.
Планирате да изработите професионален номер ?
Професионалистите предпочитат живи цветни топки за естетически цели. Акрилът е техният избор на материал поради изключителната си издръжливост. Разбира се, ако професионалист изпълни някакви хода за търкаляне по тялото, той вероятно ще използва сценична топка, която работи по-добре и е по-лесна за гледане от публиката. След това купете няколко топки с различни размери и материали.
Препоръчваме ви преди да се чудите какво топче да си купите, елате на клас с Луиза, която като професионал енконтактен жонгльор от 10 години, ще ви препоръча топка спрямо вашите нужди.
ЗАПЛАЩАНЕ 💳
Влез в своето мобилно / онлайн банкиране и преведи сумата от 5 лв. на банковата ни сметка:
BG73UNCR70001522664404
Уникредит булбанк
ЦИРК ДЕ ЛА ЛЮЛИН ЕООД
След като си готов с плащането – пиши ни във Facebook страницата Нов цирк.

Date

Feb 20 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 7:50 pm

Cost

7.00лв.

Location

Нов Цирк
Крум Попов 59
Website
https://www.novcirk.com

Organizer

Цирков Център
Phone
+359878798613
Email
novcirk@gmail.com
Website
https://www.novcirk.com
QR Code