Представления от ново поколение

Искате супер парти ? Лед, Огън, Пиро, Забавни и още много други  Обадете се сега 

Сцена може да бъде всяко алтернативно място

Динамични, различни и изпълнени със специални ефекти
Огнените ни изяви са познати както на Българска така и на Европейска сцена. Горещо ги препоръчваме за всякакви събития на открито.  Най-често клиентите желаят комбинации с още по зрелищни неща – пиро-ефекти или пиксел изписване на лога и слоугани във въздуха. За корпоративни или детски събития имаме забавни представления с впечатляващи публиката номера и хумор за всички възрасти.  За да изумите публиката ще предложим височинна акробатика от балон, ходене на височинна лента между сгради, над реки и други напълно възможни концепции.

Огнени

Уникално Огнено шоу с едни от най-атрактивните номера като – огнен куб, огнена левитираща пръчка, скачане на огнено въже, огнена акробатика, бълване на огън и други специални ефекти.

Това е наситен и техничен перформанс, който подчертава смелия и дързък подчерк на компания “Нов Цирк”.

Може да поръчате и допълнителни ефекти, за които няма да съжалявате. Огненият перформанс в пълния му блясък и огън е препоръчителен за открити пространства, а ако искате да имате огън в закрито помещение – ние знаем как да го направим.

Пиро-ефектни

Пиро ефектният перформанс на компанията е един от малкото по рода си живи перформанси с такава продукт на дългогодишно търсене на артистите. 
То е изключително подходящо за всякакъв тип събития и сценични изяви с кулминационен характер.
Както за откриване така и за закриване на събитие, винаги е красиво и запленяващо, но в този случай не ни болят вратовете, за да гледаме зарята в небето, защото тя е тук пред нас.
Можете да си изберете от 1 до 8 минути пълни с ефекти, както и от 1 до 6 артиста едновременно на сцена. 
Също така имаме решение, ако вашето събитие е на закрито пространство, но много държите на този елемент!
 За открити пространства може да избирате между различни пиро ефекти.

Комедийни

Поко Льоко и Джира Мамбо са две изключително забавни интерактивни представления. Те се изпълняват от талантливи циркови артисти, които ще ви покажат не само циркови техники като акробатика, моносайкъл, жонглиране, колелото на Сир, но също така и танци, театър, игри с публиката и много забавни ситуации. Представленията са подходящи за малки и големи от 7 до 107 години. Даваме възможност и свобода на всеки клиент да развихри въображнието си. Може да се комбинират елементи от всяко шоу, както и артисти. А ако имате идея за конкретна визия и характерност на събитието ви, можем да ви предложим от създаване на концепция до изработка на костюми и декори.

Пиксел Шоу

Пиксел Пой, пиксел стаф, левитираща пръчка и перформанс с жива реклама! Ето това е едно от нещата, от което нито едно истинско парти не трябва да се лишава. Може да изненадате и същевременно да кажете нещо на публиката. Изобразяването на картина, лого или надпис по времена артистичен акт го прави толкова запомнящо се, че никоя друга реклама не би повлияла толкова силно на съзнанието на зрителя както тази.

Пиксел шоуто е подходящ както за закрити така и за открити сцени, за клубни и частни партита или просто добавка към по-голям спектакъл. Програмата може да съдържа до 100 различни визуализации синхронизирани със специфична песен. Логото ви може да се показва в кулминационните части, което подсилва ефекта от пиксел рекламата. Продуктовото позициониране може да бъде във всяка част отизпълнението.

По поръчка

Даваме възможност и свобода на всеки клиент да развихри въображнието си. Може да се комбинират елементи от всяко шоу, както и артисти. А ако имате идея за конкретна визия и характерност на събитието ви, можем да ви предложим от създаване на концепция до изработка на костюми и декори.

Комбинирай шоу

Ако не търпи отлагане или си нетърпелив да изготвим концепцията ти, обади ни се!

 С радост ще ти обърнем специално внимание.

Огън

Едно различно огнено изживяване!

Уникално Огнено шоу с едни от най-атрактивните
номера като огнен куб, огнена левитираща
пръчка, скачане на огнено въже, огнена
акробатика, бълване на огън и други специални
ефекти. С ефектите, които можете да си поръчате
допълнително – няма да сгрешите! Огненият перформанс в пълния му блясък и огън е препоръчителен за открити пространства, а ако
искате да имате огън в закрито помещение,
свържете се с нас! Ние знаем как да го направим
без да ви подпалим!

Пиро шоу

Да, винаги може да бъде и по-специално, особен принос са и многото специални ефекти и моменти от всяка вечер. Пиро шоуто ни  ще ви накара да спрете да мислите за всичко и да затаите дъх. Може да се изпълнява от един или от повече хора, на закрити или открити пространства. Всичко зависи от това колко жега искате, а ние най-добре знаем рецептите за постигане на този ефект!

Забавни и интерактивни

Понякога е важно просто да се забавляваме.

Нашите забавни комедиини представления ги наричаме на български още “улични”, точно както всичко на улицата е непринудено и без излишно напрежение. Да, включват много трудни и сложни номера и да, винаги сме развълнувани да излезем пред публика, но финалният продукт е чисто щастие на разбираем език.

 Интерактивността на представленията е важен елемент, защото за нас публиката е най-важна. Затова тя е постоянен участник във всяко представление. Подходящи са както за малки, така и за големи, всеки ще намери нещо за себе си, защото в шоуто сме заедно.

Жонглиране

Развива координацията, синхронизира лявото и дясното полукълбо и повишава капацитета на бялото мозъчно вещество.

В класовете по жонглиране се учим и предизвикваме себе си и тялото си да използва двете си половини по равно и със една и съща успеваемост. Учените са доказали, че жонглирането повишава капацитета на мозъка с 15 % и подобрява процесите му трайно. Спомага образуването на нови връзки и няма друга подобна активност която, да подобрява с такава успеваемост рефлексът поглед действие. Чудесно средство да потренирате мозъкът си, да се развеселите и да потренирате тялото си. Един час жонглиране се равнява на един час тичане спрямо разхода на калории.

Play Video

Въздушни

— Невероятно преживяване

Въздушна актробатика ленти – соло 

Номерът съчетава сила и техничност. Цирковият номер на акробатa от Венецуела – Диего Контрерас е на световно ниво. Сила и техничност впрегнати от прецизност и атрактивност.

Въздушна акробатика – обръч соло

Въздушната акробатика на обръч пасва за всякакъв тип събития. В него ще се насладите на женски сексапил, физическа координация и техничност на изпълнението.

Акробатика от балон

Изключително зрелищен акт за вашето събитие, а адреналинът няма да липсва. Спускане с воали или ленти и актобатични номера точно над вас!

Летящият барман 

Уникален номер в България! Специален комплимент към гостите, партньорите. С едно питие от въздуха те ще получат нестандартно поднасяне, което ще запомнят! Тази техника е подходяща както за посрещане на гостите, така и в кулминацията на събитието.