Представления от ново поколение

Където въображението изпреварва умът

В какво се най-добри

Нашата история

Оценка за нашия професионализъм е и участието ни като полуфиналисти в петия сезон на популярното телевизионно шоу “България търси талант”. Но зад това и още много други постижения стоят години отдаденост на цирковото изкуство.

Сред нашите успехи са още: участие във втория по големина карнавал в света – Карнавал де Тенерифе на Канарските острови, организиране на няколко издания на фестивала за съвременен цирк Mini Art Fest, подкрепен от Столична програма “Култура”, участия на фестивали като WebIT, Fun City, Беглика, Нощта в Пловдив, Wake up, Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest и много други

Клиенти, за които сме правили шоута

Комедийни Изживявания

Костюми и декори по желание на клиента
Акробатика, моносайкъл, жонглиране, колелото на Сир
Танци, театър, игри с публиката и забавни ситуации
Подходящи за всякаква възраст – малки и големи

По поръчка

Възможност за всеки да развихри въображнието си
Могат да се комбинират елементи от всяко шоу
Създаване на уникална концепция
Изработка на костюми и декори

Въздушни

Въздушна актробатика ленти – соло
Въздушна акробатика – обръч соло
Акробатика от балон
Летящият барман

Вълшебство от Огън

Подходящи за открити пространства
Огнени предмети, скачане на огнено въже
Огнена акробатика, бълване на огън и други
Може да поръчате и допълнителни ефекти

Пиро-ефектни

Подходящи за всякакъв тип събития
Както за откриване, така и за закриване на събитие
От 1 до 6 артиста едновременно на сцена
Времетраене: от 1 до 8 минути

Пиксел Шоу

Подходящи както за закрити, така и за открити сцени
Изобразяването на картина, лого или надпис
Възможност за продуктовото позициониране в изпълнението
100 различни визуализации със специфична песен

Допълнителни екстра услуги

Професионално видео заснемане и монтаж на видео за събитието (Teaser & After movie) |
Реклама и Мениджмънт на събитие | Изготвяне на цялостна концепция за събития и организация | Озвучение | Осветление | Изграждане на сцена | Ди джей програма | Аниматори / Маскоти (талисмани) | Професионални танцьори | Уникални номера и Артисти от чужбина | Дизайн на костюми и специфични визии | Грим | Брандирани костюми с вашата марка

Ако не търпи отлагане или сте нетърпеливи да изготвим концепцията ви, свържете се с нас!  С радост ще ви обърнем специално внимание.

Последвай Ни

София, ул. Крум Попов 56-58 | +359878 79 86 13

© Copyright NovCirk 2022 | Make with ♥ by Netinsky

Огън

Едно различно огнено изживяване!

Уникално Огнено шоу с едни от най-атрактивните
номера като огнен куб, огнена левитираща
пръчка, скачане на огнено въже, огнена
акробатика, бълване на огън и други специални
ефекти. С ефектите, които можете да си поръчате
допълнително – няма да сгрешите! Огненият перформанс в пълния му блясък и огън е препоръчителен за открити пространства, а ако
искате да имате огън в закрито помещение,
свържете се с нас! Ние знаем как да го направим
без да ви подпалим!

Пиро шоу

Да, винаги може да бъде и по-специално, особен принос са и многото специални ефекти и моменти от всяка вечер. Пиро шоуто ни  ще ви накара да спрете да мислите за всичко и да затаите дъх. Може да се изпълнява от един или от повече хора, на закрити или открити пространства. Всичко зависи от това колко жега искате, а ние най-добре знаем рецептите за постигане на този ефект!

Забавни и интерактивни

Понякога е важно просто да се забавляваме.

Нашите забавни комедиини представления ги наричаме на български още “улични”, точно както всичко на улицата е непринудено и без излишно напрежение. Да, включват много трудни и сложни номера и да, винаги сме развълнувани да излезем пред публика, но финалният продукт е чисто щастие на разбираем език.

 Интерактивността на представленията е важен елемент, защото за нас публиката е най-важна. Затова тя е постоянен участник във всяко представление. Подходящи са както за малки, така и за големи, всеки ще намери нещо за себе си, защото в шоуто сме заедно.

Жонглиране

Развива координацията, синхронизира лявото и дясното полукълбо и повишава капацитета на бялото мозъчно вещество.

В класовете по жонглиране се учим и предизвикваме себе си и тялото си да използва двете си половини по равно и със една и съща успеваемост. Учените са доказали, че жонглирането повишава капацитета на мозъка с 15 % и подобрява процесите му трайно. Спомага образуването на нови връзки и няма друга подобна активност която, да подобрява с такава успеваемост рефлексът поглед действие. Чудесно средство да потренирате мозъкът си, да се развеселите и да потренирате тялото си. Един час жонглиране се равнява на един час тичане спрямо разхода на калории.

Play Video

Въздушни

— Невероятно преживяване

Въздушна актробатика ленти – соло 

Номерът съчетава сила и техничност. Цирковият номер на акробатa от Венецуела – Диего Контрерас е на световно ниво. Сила и техничност впрегнати от прецизност и атрактивност.

Въздушна акробатика – обръч соло

Въздушната акробатика на обръч пасва за всякакъв тип събития. В него ще се насладите на женски сексапил, физическа координация и техничност на изпълнението.

Акробатика от балон

Изключително зрелищен акт за вашето събитие, а адреналинът няма да липсва. Спускане с воали или ленти и актобатични номера точно над вас!

Летящият барман 

Уникален номер в България! Специален комплимент към гостите, партньорите. С едно питие от въздуха те ще получат нестандартно поднасяне, което ще запомнят! Тази техника е подходяща както за посрещане на гостите, така и в кулминацията на събитието.